۲۷مهر
غذاهای کالری منفی را بشناسیم !!!
برای مثال :
یک برگ کاهو دو کالری دارد
اما بدن برای هضم آن حدود پنج کالری مصرف میکند
انگار شما سه کالری انرژی سوازنده اید
یک بشقاب سبزیجات شامل اسفناج,جوانه ماش,گوجه,کلم,لیمو حدود هشتاد کالری دارد
اما بدن شما برای هضم آن حدود دویست کالری انرژی استفاده میکند
سبزی ها ومیوه های کالری منفی:
کرفس,خیار,هویج,کاهو,گوجه,کلم,سبزی خوردن,پیاز,سیر,گریپ فروت کالری منفی ها رو فراموش نکنیم.
چه مواد غذایى باعث تخت شدن شکم میشود؟؟؟؟؟ ،
!اما خبرهاى خوب اینکه:
باخوردن بعضى از غذاهاى خاص میشه به صاف کردن شکم کمک کرد
مثل زیتون که به کنترل انسولین و قند خون کمک میکنه که هردوى این عوامل درصاف شدن شکم نقش بسزایى دارن
توت فرنگى : که خوردنش به کاهش چربى شکمى کمک میکنه مثل شکلات تلخ: که سرشار از فلاونوئیدها س و باعث لاغرى شکم میشه
مثل بادام زمینى مثل آووکادو مثل گردو و درکل همه ى مغزها اگه در اندازه ى معقول مصرف بشه خواص بیشمارى دارن
: ویتامین c: اگه در حین ورزش مصرف بشه به کاهش چربى کمک شایانى میکنه سه چهارم لیوان آب پرتقال همه ى ویتامین c مورد نیاز روزانه ى بدن رو تامین میکند
مصرف میوه با غذا سوء هاضمه و اخلاط فاسد تولید کرده و موجب تباه شدن معده می گردد. تنها دو میوه زیتون و انار، مجوز مصرف با غذا را دارند.
میوه ها به تنهایی و در وعده جداگانه ای مصرف شوند. و در هر وعده تنها یک نوع میوه (به دلیل متفاوت بودن زمان هضم مواد غذایی مختلف) که البته باید در فصل خودش و کاملا رسیده (کال نباشد) میل شود. به عنوان مثال در یک وعده نباید همزمان از سیب و پرتقال استفاده شود.
نکته: شیر هم یک غذا محسوب می شود، بنابراین مصرف میوه با آن ممنوع است و مصرف میوه با شیر، معده را تباه می کند. به عنوان مثال شیر و موز.
?12- مصرف نکردن مصلحات غذایی
هر غذایی دارای چندین مصلح می باشد. مصلح در اصلاح و تعدیل عوارض جانبی احتمالی آن غذا موثر خواهد بود. مصلح هضم غذا را بهتر کرده و خواص و فوائد و میزان اثرگذاری غذا را در بدن و ارگان های مربوطه مضاعف می کند.
در گذشته کمتر غذا و میوه ای دیده می شده که بدون مصلح مصرف شود. متاسفانه امروزه اغلب این مصلحات کنار گذاشته شده و همین سبب کاهش کم و کیف در جذب و هضم غذا خواهد شد.
?13- استفاده از اقلام و غذاهای کارخانه ای!!!
اکثر این غذاها یبوست زا هستند. و یبوست مادر تمام بیماری هاست. همچنین جهت افزایش زمان ماندگاری این محصولات مواد نگهدارنده شیمیایی اضافه می کنند. از جمله ماکارونی، پیتزا، پفک، سوسیس، کالباس، بیسکویت ها، شکلات ها و ...
?14- ایستاده غذا خوردن
موجب افزایش سودا در خون شده و ایجاد غلظت در خون میکند.
?15- مصرف زیاد سالاد الویه!!!
سالاد الویه جزء غذاهای بسیار سرد و بلغمزاست. لذا باید با ادویههای گرم نظیر فلفل و آویشن، مصرف شود. همچنین استفاده از سس مایونز در این غذا به علت دارا بودن مواد شیمیایی کُربات و سُربات، در خون ایجاد مسمومیت کرده و سرطانزا میباشد.
?16- تندتند غذا خوردن!!!
سریع خوردن غذا سبب ترشح ناقص آنزیمهای گوارشی شده و هضم را مختل میکند، در صورتی که هضم به هر دلیلی ناقص صورت گیرد، خلط فاسد و نابجا در بدن تولید میشود.
?17- مصرف غلط ماست با اسفناج!!!
مصرف ماست با اسفناج به دلیل تشکیل اگزالات کلسیم، مولد تشکیل سنگ کلیه و مثانه است، مصلح ماست و اسفناج، زعفران و گردوست.
?آیا قسمت سفید پوست هندوانه را دور میریزید؟ خوب است بدانید که قسمت سفید هندوانه مملو از آمینواسیدی به نام سیترولین میباشد که به جریان خون و باز شدن رگ ها کمک میکند. میتوانید بخش سفید هندوانه را با کمی از بخش قرمز آن در مخلوط کن بریزیدوبنوشید٠
خوراکى کشنده...
کارشناسان معتقدند جگر مرغ یک عامل بسیار خطرناک و کشنده برای بدن میباشددر جگر مرغ باکتری کمیپلو وجود دارد که میتواند باعث مسمویت، بیماری، تب، فلج و حتی مرگ در افراد گردد
آیا قهوه با 5 کالری برای هر لیوان توی این لیست قرار میگیره؟